DRYKORN

Drykorn, een Duits merk wat in 1996 door Marco Goetz is opgericht. Vlak na de oprichting van het merk bracht Drykorn voornamelijk broeken uit. Binnen een paar maanden was Drykorn al een internationaal fashion label. Dit komt voornamelijk door de selectie kledingstukken, hoogwaardige productie en modieuze statements.

ZENGGI

Na jarenlang aan het hoofd te hebben gestaan van het merk TURNOVER, was het in 2006 tijd voor de volgende stap.

Een eigen merk ZENGI is geboren. Zenggi staat voor easy and practical. Alle items zijn geïnspireerd op klassieke masterpieces die vervaardigd zijn van luxe, tijdloze en  hoogwaardige kwaliteiten.

PENN & INK

Penn & Ink is een van oorsprong Amerikaans kledingmerk voor dames. Bij Penn & Ink dameskleding staat de individuele onafhankelijke vrouw centraal. Hierdoor is de collectie comfortabel, kwalitatief hoogwaardig, stoer, casual en heerlijk draagbaar.

DES PETITS HAUTS

Het verhaal van twee zussen Katia en Vanessa met talenten die hun krachten gebundeld hebben om collecties als gevolg van hun image te creëren:
gevoelig,creatief en gelukkig. Het begint allemaal in het jaar 2000 , dan valt het lumineuze idee uit de lucht. Het ontwerpen van tops. Zachte stoffen, gemakkelijke en comfortabele vormen, met charmante en originele bedrukte patronen.

Inmiddels heeft het merk zich uitgebreid tot een totale collectie wat bestaat uit scoop-back jurken tot snuggly wollen truien.

Des petits hauts weet hoe je vrouwen die de laatste trends volgen aanspreekt.

NANNI CEINTUURS

Het prachtige merk NANNI, afkomstig uit Italie, ontwerpt sinds 1981 bijzondere riemen van hoogwaardige kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van leer, metaal, steentjes, studs, etc. Deze italiaanse riemen zijn de eyecatcher van elke outfit.